Wat is Fit Piggy?

Wat is Fit Piggy?

Jun 03, 2024Nicky Schieving- Meursing

Bij Fit Piggy maken we proteïnebars en cookies in vele verschillende smaken, zoals onder andere Truffel, Kinderella, Red Velvet, Salted Caramel Cheesecake en Hazelnootschuimgebak. Het zijn handgemaakte traktaties die eiwitrijk, megavullend, maar vooral enorm lekker zijn. Krachtpatsers waarmee jij je zoete cravings vervult en een flinke dosis eiwit als bonus binnenkrijgt.

Fit Piggy is geboren vanuit een persoonlijk verhaal. Die van Nicky:

"Fit Piggy is geboren vanuit mijn eigen struggles."

Eentje waarbij de vele dieetpogingen waarin ik standaard faalde, resulteerden in een slechte relatie met voeding en het labelen van voeding in goed en slecht. Elke dag streefde ik opnieuw naar een perfecte dag, en wanneer ik niet aan de zelf opgelegde restricties voldeed, resulteerde dat steevast in een eetbui.

Ik wilde de calorieën die ik binnenkreeg graag zo laag mogelijk houden, waardoor ik eindelijk de fysiek zou kunnen bereiken waar ik zo naar verlangde. In de realiteit verzandde ik steeds verder door deze dieetmindset.

Fit Piggy is mijn antwoord hierop. Een traktatie die, net als alles, elke dag zou moeten kunnen. Want naar mijn mening zijn restricties en het flink reduceren van je kilocalorieën niet nodig en is het een kwestie van de juiste keuzes om een patroon te vinden waar jij blij van wordt en dat duurzaam is. Eentje waarbij je voornamelijk kiest voor functionele voeding om je lichaam te voeden met wat nodig is, aangevuld met soulfoods om de cravings te voeden waar je zo van kan genieten.

Een levensstijl waarbij je langzaam kan bijsturen en aanpassen om zo te komen tot eentje waarin jij de beste en fijnste versie van jezelf vindt. Eentje zonder eetstress, zonder regels, zonder obsessies, zonder eetbuien, maar opgebouwd vanuit zelfliefde.

 Dat gun ik iedereen.

X Nicky

 

Meer blogs