Maar waarom Fit Piggy?

Maar waarom Fit Piggy?

Jun 20, 2024Nicky Schieving- Meursing

We zijn een voorstander van het inpassen van de traktaties waar jij echt blij van wordt. Of dat nou een gebakje of een stuk chocolade is.

Zelf geniet ik daar enorm van. En dat is de reden waarom Fit Piggy is ontstaan. Na het herstellen van mijn relatie met voeding en het overboord gooien van de restricties was ik opzoek naar een fijne balans.

Ik merkte dat ik, naast functionele voeding, blij werd van traktaties zoals taart of chocolade. Dagelijks at ik een eiwitreep omdat ik deze echt heel lekker vond en het gelijk een flinke boost gaf aan mijn eiwitinname.
Vervolgens was 1 en 1- 2!

Want wat als ik deze eiwitreep kon maken tot een ware traktatie? met een goeie dosis eiwit, megavullend door vezels en uitbundig door goede chocolade en een goede core.

Voor mij is het voordeel ten opzichte van taart, chocolade of een candybar dat ik door Fit Piggy écht verzadigd raak. Het is na het eten ervan oké en de hunkering naar meer is weg. Tevens krijg ik een flinke dosis eiwit binnen. Het overige deel van mijn dag vul ik met name met functionele voeding waarmee in mijn lichaam voed.

Deze combinatie maakt een levenstijl waar ik enorm goed op ga: Lekker, voedzaam, stressloos en restrictieloos. Waardoor ik niet alleen de shape bereik waar ik enorm blij mee ben maar ook mentaal lekker ga.

En dat gun ik iedereen.
mét of zonder Fit Piggy

 

Meer blogs

Reacties (0)

Er zijn geen reacties voor dit artikel. Wees de eerste die een bericht achterlaat!

Laat een opmerking achter

Let op: reacties moeten goedgekeurd worden voordat ze gepubliceerd worden